Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.
Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.
Technické uložení nebo přístup je nezbytný pro legitimní účel ukládání preferencí, které nejsou požadovány odběratelem nebo uživatelem.
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro statistické účely.
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní statistické účely. Bez předvolání, dobrovolného plnění ze strany vašeho Poskytovatele internetových služeb nebo dalších záznamů od třetí strany nelze informace, uložené nebo získané pouze pro tento účel, obvykle použít k vaší identifikaci.
Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.
Dobrý den. Mohla byste prosím vložit k tomuto článku odkaz na původní článek s recepty na zmiňované kaše? Tak nějak jsem předpokládal, že tu bude, když jsem se ho po dokoukání videa jal hledat.. :) Případně děkuji, za další čtenáře.
Dobrý den, ten odkaz je přímo ve videu, hned, jak o původním článku mluvím, jmenuje se: Inspirace na snídani…. , stačí na něj kliknout a zde ještě samostatně: https://www.margit.cz/snidane-a-svacinky/
Margit
Dobrý den,
děkuji za skvělý tip! Jen mám otázku, pokud nechám přes noc skleničku, ve které mám i mléko, nezkysne?
Dále by mne zajímalo, od kdy můžu dítěti do jídla přidat chia semínka, případně jaké množství? Mám 16 měsíční dcerku..
Děkuji!
Dobrý den, takto připravená kaše může bez potíží zůstat pár hodin v uzavřené skleničce i venku, sama mám opakovaně vyzkoušeno. V případě, že byste kaši plánovala až na svačinu či ještě později, je pak lepší ji dát na noc do lednice a jen nějakou hodinu před jezením dát ven. Po jednom roce mohou děti chia semínka také. Margit
Dobrý den, je možné ráno skleničku ohřát v mw? Jsem zvyklá ji používat, podobně jako skleničky jsem si dělala vždy „mističky“ a ráno právě přihřála v mw, mám ráda – zejména v zimě, teplou nebo alespoň vlažnou kaši ani musli nemám ráda se studeným, tak to dělám tak, že je napřed zaleju vroucí vodou a pak přidám teprve jogurt, až to celé změkne. Dotaz k pohankovým vločkám – opravdu je stačí té jen zalít? Mám zkušenost, že tyto vločky je lepší krátce povařit, stanou se pak krémovější, zemitá chuť ustoupí do pozadí. Jinak mám i pohankové lupínky, ty pak máčím v teplém mléce, to je ok, ale ty vločky zůstávají jen po zalití takové trochu „syrové“, oproti třeba jemným nebo i obyčejným ovesným, ječným, špaldovým. děkuji Soňa
Dobrý den Soňo, můžete i když já sama mikrovlnou troubu vůbec nepoužívám. Možné je i sklěničku nechat jen stát v kuchyni. Pohankové vločky bych také raději tepelně upravila. Margit