SPECIALISTKA NA ZDRAVOTNÍ PREVENCI A VÝŽIVU

Jak si pochutnat na polévce s plevelem?

10.12.2014

Zpět na výpis článků

Kdy můžeme při vaření využít plevel a čím se dá zdravě zahušťovat? To vše prozradí první host našeho videoblogu Hanka Zemanová.

Líbí se Vám tento článek? Doporučte jej ostatním.

Diskuze

2 komentáře: “Jak si pochutnat na polévce s plevelem?”

  1. Dana napsal:

    Dobrý den,
    neměly by se ale ty ořechy před opražením omýt?
    Četla jsem v knize MUDr. Strnadelové, že když se semínka nebo ořechy
    dají na pánvičku na sucho, tak se v nich přepalují tuky.

  2. Dobrý den, ořechy nemají být plesnivé a jestli jsou, plíseň z nich stejně neumyjete. S názorem, že šetrným oprařením se v nich ničí tuky nesouhlasím. Pro zajímavost: opražovat ořechy a semínka jsem se sama naučila na makrobiotických kurzech manželů Dvořákových v Dobrušce asi před 20 lety. M.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zůstaňme ve spojení!

Kompletní kontakty

A určitě nezapomeňte na odběr mého newsletteru, aby vám neuniklo nic důležitého ze světa zdraví:

Zdravé zprávy emailem