Jak si pochutnat na polévce s plevelem?
Kdy můžeme při vaření využít plevel a čím se dá zdravě zahušťovat? To vše prozradí první host našeho videoblogu Hanka Zemanová.
Margit » Blog » Videa a podcasty » Jak si pochutnat na polévce s plevelem?
10. 12. 2014 Videa a podcasty 2 komentáře
Kdy můžeme při vaření využít plevel a čím se dá zdravě zahušťovat? To vše prozradí první host našeho videoblogu Hanka Zemanová.
Margit Slimáková je specialistka na zdravotní prevenci a výživu. Vystudovala farmacii a dietologii, využívá osvědčené poznatky ze všech oblastí medicíny. Věnuje se poradenství a osvětě, publikační i přednáškové činnosti.
Více
2000 - 2023 ©
PharmDr. Margit Slimáková, Březinova 2, 186 00 Praha 8, IČ: 46219242, DIČ: CZ6962244256, zapsaná v živnostenském rejstříku.
/
Zásady cookies
Tyto stránky slouží pouze pro informativní účely a nenahrazují lékařskou péči. /
Web je archivován Národní knihovnou ČR.
Dobrý den,
neměly by se ale ty ořechy před opražením omýt?
Četla jsem v knize MUDr. Strnadelové, že když se semínka nebo ořechy
dají na pánvičku na sucho, tak se v nich přepalují tuky.
Dobrý den, ořechy nemají být plesnivé a jestli jsou, plíseň z nich stejně neumyjete. S názorem, že šetrným oprařením se v nich ničí tuky nesouhlasím. Pro zajímavost: opražovat ořechy a semínka jsem se sama naučila na makrobiotických kurzech manželů Dvořákových v Dobrušce asi před 20 lety. M.