Měli bychom jíst margaríny?
Pomáhají nové technologie k výrobě zdravějších margarínů a měli bychom je vůbec konzumovat?
Margit » Blog » Videa a podcasty » Měli bychom jíst margaríny?
27. 7. 2016 Videa a podcasty 2 komentáře
Pomáhají nové technologie k výrobě zdravějších margarínů a měli bychom je vůbec konzumovat?
Margit Slimáková je specialistka na zdravotní prevenci a výživu. Vystudovala farmacii a dietologii, využívá osvědčené poznatky ze všech oblastí medicíny. Věnuje se poradenství a osvětě, publikační i přednáškové činnosti.
Více
2000 - 2023 ©
PharmDr. Margit Slimáková, Březinova 2, 186 00 Praha 8, IČ: 46219242, DIČ: CZ6962244256, zapsaná v živnostenském rejstříku.
/
Zásady cookies
Tyto stránky slouží pouze pro informativní účely a nenahrazují lékařskou péči. /
Web je archivován Národní knihovnou ČR.
Dobrý večer paní Margit. Ráda si mažu na chleba máslo, které nechám povolit při pokojové teplotě a potom k němu přimíchám panenský dýňový olej. Chtěla bych se zeptat, jestli smícháním těchto dvou tuků nevznikne něco škodlivého jako v margarínech. Děkuji. Naďa
Dobrý den Naďo, naopak, je to zajímavá a dobrá kombinace, Margit