Měli bychom jíst margaríny?

27. 7. 2016 Videa a podcasty 2 komentáře

Pomáhají nové technologie k výrobě zdravějších margarínů a měli bychom je vůbec konzumovat?

Líbí se Vám tento článek? Doporučte jej ostatním.

Zdravé zprávy emailem

2 komentáře: “Měli bychom jíst margaríny?”

  1. Naďa napsal:

    Dobrý večer paní Margit. Ráda si mažu na chleba máslo, které nechám povolit při pokojové teplotě a potom k němu přimíchám panenský dýňový olej. Chtěla bych se zeptat, jestli smícháním těchto dvou tuků nevznikne něco škodlivého jako v margarínech. Děkuji. Naďa

  2. Dobrý den Naďo, naopak, je to zajímavá a dobrá kombinace, Margit

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *