Kuchařka ze Svatojánu: Kváskový chleba, který můžete péct denně
Připravit si doma skvěle chutnající kváskový chleba není vůbec složité! Recept, který může zvládnout každý předává Eva Francová, Kuchařka ze Svatojánu.
Margit » Blog » Videa a podcasty » Kuchařka ze Svatojánu: Kváskový chleba, který můžete péct denně
27. 5. 2015 Videa a podcasty 2 komentáře
Připravit si doma skvěle chutnající kváskový chleba není vůbec složité! Recept, který může zvládnout každý předává Eva Francová, Kuchařka ze Svatojánu.
Margit Slimáková je specialistka na zdravotní prevenci a výživu. Vystudovala farmacii a dietologii, využívá osvědčené poznatky ze všech oblastí medicíny. Věnuje se poradenství a osvětě, publikační i přednáškové činnosti.
Více
2000 - 2023 ©
PharmDr. Margit Slimáková, Březinova 2, 186 00 Praha 8, IČ: 46219242, DIČ: CZ6962244256, zapsaná v živnostenském rejstříku.
/
Zásady cookies
Tyto stránky slouží pouze pro informativní účely a nenahrazují lékařskou péči. /
Web je archivován Národní knihovnou ČR.
Dobrý den Margit, moc Vám i Evě fandím, libí se mi Váš racionální přístup.
Prosím o radu: Co dělat,když mě domácí (i koupeny) kváskový chléb nadýmá? Je to paradox,klasicky chléb trávím v pohodě,ale ten mi samozřejmě tak nechutná a nechci ho jist.Pravda je,že mě nadýmá i pickles a kysané zeli. Nevíte jaká je příčina? A jake by bylo řešeni? Vlastně i kombucha mi to děla. Jsem již několik let vegetarian, mléčné výrobky jim jen zřídka, hodně bio a raw potravin,ale varim taky dost. Cukr jen výjimečně.bílá mouka vůbec.
Dobrý den, vyzkoušejte prosím nižší množství problematických potravin a důkladné kousání a jen dlouhodobě pomalu přidávat. Margit