Domácí sýrové křupky
Dnes vám chci představit jednoduchý domácí recept na vynikající sýrové křupky, kterými nahradíte všechny kupované krekry. Na doma k vínu i na cesty, za předpokladu, že je nesníte hned po vytažení z trouby.
Margit » Blog » Videa a podcasty » Domácí sýrové křupky
14. 6. 2018 Videa a podcasty 4 komentáře
Dnes vám chci představit jednoduchý domácí recept na vynikající sýrové křupky, kterými nahradíte všechny kupované krekry. Na doma k vínu i na cesty, za předpokladu, že je nesníte hned po vytažení z trouby.
Margit Slimáková je specialistka na zdravotní prevenci a výživu. Vystudovala farmacii a dietologii, využívá osvědčené poznatky ze všech oblastí medicíny. Věnuje se poradenství a osvětě, publikační i přednáškové činnosti.
Více
2000 - 2023 ©
PharmDr. Margit Slimáková, Březinova 2, 186 00 Praha 8, IČ: 46219242, DIČ: CZ6962244256, zapsaná v živnostenském rejstříku.
/
Zásady cookies
Tyto stránky slouží pouze pro informativní účely a nenahrazují lékařskou péči. /
Web je archivován Národní knihovnou ČR.
Dobrý den Margit, děkuji za skvělý tip na recept syrových krekrů, hned jsem se do toho pustila, jen bych se chtěla zeptat, kde nastala chyba,….mně se všechny ty kostky slili do jedné „placky“. Nechala jsem je 5 dnů schnout a pak dala do trouby na 170C na 8 min.
Dobrý den, problém může být ve více výhřevné troubě anebo příliš tučném sýru, v každém případě po vychladnutí by mělo jít kostky oddělit, Margit
Dobrý den Margit, prosím ještě o radu, jak a kde takovéto křupky uchovávat. Jestli v nějaké uzavřené dóze v lednici, nebo v krabičce na lince, zda v něčem uzavřeném nebo můžou být volně přístupné vzduchu? Děkuji za odpověď. Lenka
Dobrý den Lenko je třeba v uzavřené nádobě a v lednici, ale zpravidla se hned za tepla snědí, Margit