SPECIALISTKA NA ZDRAVOTNÍ PREVENCI A VÝŽIVU

Domácí sýrové křupky

14.6.2018

Zpět na výpis článků

Dnes vám chci představit jednoduchý domácí recept na vynikající sýrové křupky, kterými nahradíte všechny kupované krekry. Na doma k vínu i na cesty, za předpokladu, že je nesníte hned po vytažení z trouby.

Líbí se Vám tento článek? Doporučte jej ostatním.

Diskuze

4 komentáře: “Domácí sýrové křupky”

  1. Jana napsal:

    Dobrý den Margit, děkuji za skvělý tip na recept syrových krekrů, hned jsem se do toho pustila, jen bych se chtěla zeptat, kde nastala chyba,….mně se všechny ty kostky slili do jedné „placky“. Nechala jsem je 5 dnů schnout a pak dala do trouby na 170C na 8 min.

  2. Dobrý den, problém může být ve více výhřevné troubě anebo příliš tučném sýru, v každém případě po vychladnutí by mělo jít kostky oddělit, Margit

  3. Lenka napsal:

    Dobrý den Margit, prosím ještě o radu, jak a kde takovéto křupky uchovávat. Jestli v nějaké uzavřené dóze v lednici, nebo v krabičce na lince, zda v něčem uzavřeném nebo můžou být volně přístupné vzduchu? Děkuji za odpověď. Lenka

  4. Dobrý den Lenko je třeba v uzavřené nádobě a v lednici, ale zpravidla se hned za tepla snědí, Margit

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zůstaňme ve spojení!

Kompletní kontakty

A určitě nezapomeňte na odběr mého newsletteru, aby vám neuniklo nic důležitého ze světa zdraví:

Zdravé zprávy emailem