Denně něco fermentovaného? Zkuste mléčný a vodní kefír

24. 10. 2018 Videa 3 komentáře

Fermentované potraviny nám prospívají, ne ale každému chutná kvašená zelenina a ne každý může kravské mléko v mléčných zakysaných výrobcích. Snadné řešení? Objevila jsem kefírové kultury https://www.WUGI.cz/ pro přípravu skvělých domácích nápojů.

Líbí se Vám tento článek? Doporučte jej ostatním.

Zdravé zprávy emailem

3 komentáře: “Denně něco fermentovaného? Zkuste mléčný a vodní kefír”

  1. Kristýna napsal:

    Udivuje mne, že Vy propagujete “něco rychlejšího z prášku”. Na přednášce jste nás nabádala, ať se vrátíme do kuchyně a teď “opovrhujete” tibi krystaly kvůli zdlouhavé přípravě a teď kvůli zdlouhavé přípravě propagujete jakýsi prášek. Nic ve zlém, jinak Vás velmi obdivuji.

  2. Dobrý den, to něco v prášku jsou v tomto případě jen bakterie, podobně jako třeba prášek s bakteriemi pro tvorbu jogurtů. Tibi neopovrhuji, jen si dovoluji nabízet i jiné – neméně prospěšné možnosti, Margit

  3. Dobrý den, toto něco z prášku jsou v tomto případě jen probiotika, podobně jako třeba práškované směsy z jakých se vyrábí i jogurty. A to, že nabízím různé možnosti prospěšných priduktů přece neznamená, že jinými opovrhuji, Margit

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *