O kvalitní čokoládě s Petrem Synkem z Chocolate Hill

15. 9. 2020 Videa a podcasty 1 komentář

Petr Synek je spolumajitel úspěšné čokoládovny Chocolate Hill, kterou společně s kolegou Tonym Brančem provozuje už několik let. Ve své manufaktuře, která patří mezi ty nejlepší v Česku, mají jasný cíl — nabízet top čokoládu metodou Bean to Bar neboli od vybraných kakaových bobů po tabulku. A přesně tomu, jak taková kvalitní čokoláda vlastně vypadá, jsme se věnovali v našem rozhovoru.

Líbí se Vám tento článek? Doporučte jej ostatním.

Zdravé zprávy emailem

Jeden komentář: “O kvalitní čokoládě s Petrem Synkem z Chocolate Hill”

  1. Super, líbí se mi ten nápad a celkově bean to bar podporuji a fandím menším výrobcům. Zdenka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *