GAPS recepty: Jak je to s vývary?
Základem GAPS stravy jsou dva druhy vývarů: masový a kostní. Čím se liší a jak je nejlépe připravit?
Margit » Blog » Videa a podcasty » GAPS recepty: Jak je to s vývary?
27. 3. 2019 Videa a podcasty
Základem GAPS stravy jsou dva druhy vývarů: masový a kostní. Čím se liší a jak je nejlépe připravit?
Margit Slimáková je specialistka na zdravotní prevenci a výživu. Vystudovala farmacii a dietologii, využívá osvědčené poznatky ze všech oblastí medicíny. Věnuje se poradenství a osvětě, publikační i přednáškové činnosti.
Více
2000 - 2023 ©
PharmDr. Margit Slimáková, Březinova 2, 186 00 Praha 8, IČ: 46219242, DIČ: CZ6962244256, zapsaná v živnostenském rejstříku.
/
Zásady cookies
Tyto stránky slouží pouze pro informativní účely a nenahrazují lékařskou péči. /
Web je archivován Národní knihovnou ČR.
Napsat komentář